Stan cywilny ;): Wolny
Wysłany: 2009-06-10, 22:13 Szukam przyjaciółki.
Nie wiem czy to dobry temat, ale dobrze. Otóż szukam przyjaciółki, z którą mógłbym porozmawiać, tak normalnie - bez zobowiązań. Nigdy nie miałem szczęścia do miłości, pewnie przez to, że jestem za nieśmiały. Mój numer gadu-gadu znajdziecie w moim profilu. Trochę było mi "wstyd" napisać takie "podanie" no ale zebrałem się na odwagę...
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-06-11, 19:44
Samotniaczku nie doradzaj koledze spotkań ze "znaczną" ilością gimnazjalistek i podstawówek oraz poniżej-depresyjnie-intelektualnych dziewcząt.. tożto mu zeżre mózg w mniej niż 30sek.
Orgullo - wyskocz gdzieś do baru czy na impreze czy coś, zagadaj do jakiejś panny a potem samo poleci Przyjaciół poznaje się w biedzie jak mówi stare przysłowie więc może masz kogoś takiego, który kiedyś Ci pomógł? Wariantów jest wiele - wystarczy poszperać i poszukać
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-06-14, 00:10
Popieram darię i zostaję przy swoim. Czaty są dla "młodszych" użytkowników którzy wchodzą w ten wirtualny świat a przyjaciół szuka się nie w necie tylko w realu =p
Kogoś kogo możesz dotknąć, usłyszeć, wiesz, że jest a nie istnieje w sieci gdzieś tam hen daleko albo w ogóle nie egzystuje bo to postać wymyślona =p Kto poznał kogoś przez neta i się nie zawiódł (bo nie był to Wojtek w wieku 44lat tylko faktycznie ta osoba za którą się podawała) to gratuluję szczerze ale to jest "kropelka octu" bez porównania. Takie jest moje zdanie bynajmniej którego nie zmienię
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Stan cywilny ;): mężatka :)
Wysłany: 2009-06-14, 01:23
moje zdanie jest takie, że można z kimś popisać ale nie żeby zaraz to było coś więcej jak tylko znajomy/a z neta . Dla mnie jakaś większa znajomość przez neta jest jakaś dziwna taka beż `duszy`
_________________ Oskar Hell.
co komu do tego skoro i tak mniejsza o to
Stan cywilny ;): :)
Wysłany: 2009-06-16, 23:15
pewnie kiedyś przyłączyłabym sie do tych co mówią że poznawanie znajomych przez internet jest bez sensu, jednak w sumie przez przypadek trafiła mi sie taka "kropelka octu" jak to nazwał eR więc zdarzają się szczęsliwe wyjądki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum