Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego...
Autor Wiadomość
Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-06, 11:53   

nie zgodze się z Tobą Samotniaczku...

~Samotniaczek 

Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2008-09-10, 13:28   

Nie musisz się zgadzać bo każdy ma swoje zdanie. Niektórzy zawodzą inni traktują przyjaciół jak zabawki ( przykład jednej koleżanki mojej, nie chce cytować jak nazwała nas, bo nawet jak zawiniła w życiu nie potrafi sama z siebie powiedzieć małego słowa "Przepraszam" bo nawet go nie zna)

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-10, 19:09   

powiem krótko ja myślałam że jesteś moim przyjacielem... ale jak widać i pokazał czas nie potrafisz nim być ...

xxxXxxx 

Stan cywilny ;): wolny!
Wysłany: 2008-09-13, 22:32   

praktycznie Cię nie znam Śnieżynko,ale już mogę powiedziec,że taka dziewczyna jak Ty to prawdziwy skarb :wink: pomagasz wszystkich dookoła (a w tym mnie) choć zdajesz sobie sprawę,że prawdopodobnie nic nie będziesz z tego miała...i nie przejmuj się tym,że ludzie tego nie doceniają,kiedyś w Twoim życiu pojawi się ktoś kto to doceni,czy to przyjaciel,czy partner...

@Freelancer 
In love :)

Stan cywilny ;): Free
Wysłany: 2008-09-14, 10:22   

Niestety śnieżynko, ale nie zawsze otrzymamy coś w zamian za pomoc. Naszym celem jest pomaganie innym bezinteresownie, a jeśli ktoś powie "dziękuje" to to powinno być dla nas jak największy skarb :) To, że nie otrzymamy podziękowania to trudno. Nie to jest celem istnienia forum. Jeśli natomiast chodzi o koleżankę to popieram ;)

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-14, 15:00   

Twoje xxxXxxx słowa bardzo mnie zaszokowały a jednocześnie zrobiło mi się bardzo miło :) dziękuje :*

Otóż Freelancer powiem krótko osoba o której mowa nawet nie powiedziała głupiego słowa dziękuje... i jest tak jak napisałeś ja nie liczyłam na Bóg wie co ale chociaż na to słowo dziękuje...

@Freelancer 

Wysłany: 2008-09-14, 15:52   

Wiesz. Jak zakładałem to forum to nie liczyłem na to, że każdy będzie mi dziękował, bo inaczej istnienie tej strony nie miało by sensu. Liczy się, żeby pomóc innej osobie i nie oczekując nic w zamian, a jeśli ktoś podziękuje to jest mi bardzo miło.

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-14, 17:00   

o lol Ty wogóle nie rozumiesz ja nie liczę na dziękuje od osób ... tylko kultura tego wymaga... każda osoba kulturalna dziękuje za pomoc... a nie wręcz przeciwnie olewa osobe która pomogła...

mcbob89 

Stan cywilny ;): :*zajęty:*
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2008-09-14, 17:38   

Samotniaczku zwolnij trochę bo nie wiem dlaczego ale wydajesz mi sie kolesiem który nie potrafi godnie traktować dziewczyn które nie zwracającą na Ciebie uwagi :/ .Sam kiedyś potrzebowałem pomocy i to jej rady były najlepsze (najbardziej do mnie przemawiały) ta dziewczyna ma za dobre serce byś ją miał tak traktować.

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-14, 17:42   

dziękuje za zrozumienie mcbob89 :)

@Freelancer 

Wysłany: 2008-09-14, 21:05   

Śnieżynka napisał/a:
o lol Ty wogóle nie rozumiesz ja nie liczę na dziękuje od osób

To w jakim celu ten temat :?:
Śnieżynka napisał/a:
tylko kultura tego wymaga... każda osoba kulturalna dziękuje za pomoc... a nie wręcz przeciwnie olewa osobe która pomogła...

Naszym celem nie jest uczenie kultury :P

xxxXxxx 

Stan cywilny ;): wolny!
Wysłany: 2008-09-14, 23:19   

Śnieżynka napisał/a:
dziękuje
ach..jak ja daaaaaaaaaaaaaaaaawno tego nie słyszałem... :? dziękuje bardzo ;)

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-15, 18:02   

dziękuje xxxXxxx że chociaż Ty mnie rozumiesz ;) no i mcbob89 też :*

a co do Twoich pytań Freelancer otóż jak wiesz ten temat to ja założyłam i moge pisać o wszystkich problemach ale jakbyś nie pamiętam zaczyna się on tak:
Cytat:
Człowiek cały czas pomaga drugiemu człowiekowi a później tylko słyszy że ma nierówno pod sufitem... Bardzo mi przykro z tego powodu... i jak tu później nie zrażać się do ludzi :?: może ktoś mi powie :?:

i od początku powiem otwarcie osobą która powiedziała mi że mam nierówno pod sufitem był Samotniaczek... i tak właśnie powstał mój temat... więc to że teraz pisałam :
Cytat:
powiem krótko ja myślałam że jesteś moim przyjacielem... ale jak widać i pokazał czas nie potrafisz nim być ...

jest ściśle uzasadnione...
a co do kultury to raczej wynosi się z domu... bo ja tego nie uczę nikogo ...

~Samotniaczek 

Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2008-10-02, 23:24   

Patrząc tak na wszystko to przypomniało mi się o pewnych pytaniach które pewna sympatyczna dziewczyna zadała je mojej dziewczynie.

Czy to nie jest czasem fascynacja? I dlaczego nie możesz zrozumieć do teraz że ułożyło mi się?

Takie pytania zadałaś mojej dziewczynie.

Z mojej strony odpowiedz na pytania jest taka:
1. Fascynacja w moim związku nie istniała i nie istnieje. Po prostu fascynacja jest w wieku między 14 a 20 lat. Może troszkę więcej. Ale powyżej 20 lat człowiek juz sam wie czego chce od życia.
2. A jeśli chodzi o drugie pytanie, moja odpowiedź jest taka: Dlatego że dogadujemy się i rozumiemy. I to pozwoliło nam że tak szybko ułożyło mi się.

Czy już Sympatyczna dziewczyna wie o tych pytaniach ?

Człowiek w pewnym momencie sam zrozumie błędy. Naprawi je a potem już kieruje się inaczej.
Nasze społeczeństwo ma tak skonstruowany umysł że jeśli pomagamy drugiemu to od razu żądamy aby drugi i nam pomógł. Jednak to nie na tym polega przyjaźń czy pomoc. Bo tak naprawdę przyjaźń polega na tym że możemy tą pomoc otrzymać w nieodpowiednim momencie. Zawsze uważamy i zwalamy na drugich że nieszczęście jakie nam się przytrafia obwiniamy osoby które nas zawodzą. A nie możemy tak patrzeć, nie można palić za sobą mostów ani też nazywać też kogoś chamem za inne poglądy. Należy też pamiętać że wirtualny świat to nie to samo co realny. Każdy człowiek we świecie wirtualnym ma dwie twarze. Czy to ja Śnieżynko czy to Ty. Jednak zapamiętaj te słowa i to tyczą się każdego:

Jesteśmy jacy jesteśmy. W oczach każdych ludzi inaczej opisani jesteśmy. Ale w życiu realnym jesteśmy inny bo to charakter nas kształtuje czy tez ludzie.

Także powinniśmy miecz szacunek do każdego czy dana osoba jest zła czy też dobra. Bo SZACUNEK do drugiego człowiek jest potrzebny.
A wiadomo od zawsze że jak nie mamy szacunku do drugiej osoby to i ona nie będzie miała do Nas. I każdy tak dzisiaj postępuje. Po prostu nie szanujemy się bo każdy chce być dzisiaj Bogiem i pokazać jaką ma wartość nad drugim. A potem dziwimy się że Śnieżynka twierdzi że ją nie szanuję czy też mcbob89 (chociaż nie znasz całej historii) a jak mam szanować skoro ona nie szanuje mnie? A po drugiej mcbob89 twierdzisz ze nie szanuje kobiet to teraz zadam Tobie pytanie: A znasz mnie ze świata realnego żeby mnie określać że nie szanuje kobiet?
Tak więc na koniec powiem krótko:
Szanujmy się bo to najmocniejsza broń zgranej grupy.

~Mystery... 

Stan cywilny ;): ...
Wysłany: 2008-10-03, 15:06   

Samotniaczku tak to napisałeś, że nie wiem o co chodzi ale dobra;p

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-03, 16:00   

Samotniaczku napisałeś zupełnie bez sensu i mało w teamcie więc nie zaśmiecaj forum... druga sprawa... mcbob89 wie więcej niż Ci się wydaje... po trzecie taka moja mała uwaga to Ty nawaliłeś nie ja... najpierw brałeś pomoc a później się odwróciłeś tyłkiem... i wogóle nie miała bym ochoty takiego człowieka poznać w realu bo to strata czasu... na świecie są dużo wartościowsze osoby niż Ty Samotniaczku...

mcbob89 

Stan cywilny ;): :*zajęty:*
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2008-10-04, 17:45   

Myśle ze jedyna osoba która sie nie szanuje na tym forum jesteś Ty Samotniaczku. Znam cała historie wiec nie gadaj głupot ze nic nie wiem.Nie znam Cie z realnego swiata i nawet nie mam zamiaru Cie poznac po z tych rzeczy ktorych sie dowiedziałem to moge Ci tylko powiedziec ze nie masz zielonego pojecia o słowie szacunek wiec moze zamilicz bo powoli mam dosc tych Twoich poezji.Zasłużyleś sobie na to ze ja i wiele innych osób przestaje Cie szanować.

Śnieżynka
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-05, 17:22   

ja już nic więcej w tej sprawie nie będe mówiła i szkoda słów mcbob89... powiem tylko krótko że to forum bardzo się popsuło a dzięki komu... dzięki osobom które mają niewyparzoną buźke... ale w tej sprawie nie będe dawała już komentarzy...

P.S. by nie było głupich gadek blokuje temat...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi