Pewnie kążdy z Nas nie raz zastanawiał się jak wyglądają inni użytkownicy forum więc co powiecie na to aby każdy z Nas poprostu opisał się a jeśli ktoś będzie chciał wiedziec więcej to poprostu niech pyta Co Wy na to
Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2008-03-25, 13:07
Jesli chodzi o opisanie sie to czemu nie. Nie mam nic przeciwko temu
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 13:11
to zaczynajmy jeśli chodzi o mnie to tak brunetka (włosy do ramion), ok.1.76 cm wzrostu, (wymiary 90/65/88 ) oczywiście już po podanych wymiarach można stwierdzic że jestem szczupła piwne oczka to chyba było by tyle jeśli ktoś chce wiedziec więcej to pytajcie
wątpie, żeby kogoś interesowało jak wyglądam, ale kij xD
ważne, że administrator widział hehe nie no świruje...
no to oczy zielone, wzrost około 170, włosy blond, szczupła i za wrażliwa i mówią, że mam długie nogi, ale wątpie
_________________ jeśli kochamy siebie i innych, a inni kochają nas, jest cudownie...
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 14:20
każdego na jakiś sposób interesuje to jak wyglądają osoby z jakimi się pisze skoro masz 1.70 to masz długie nogi napewno
_________________ jeśli kochamy siebie i innych, a inni kochają nas, jest cudownie...
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 14:29
nie zawsze ale zazwyczaj idzie w parze no chyba że dziewczyna jest przy kości to i nózki ma niezbyt zgrabne a z tego co napisałaś jesteś szczupła więc nogi powinnaś miec zgrabne chyba że dużo cwiczysz i masz umięśnione nogi
hehe nie tak dawno dużo ćwiczyłam, wyczynowo i miałam podobną sylwetkę... no chociaż może bardziej mięśnie były widoczne, ale wyglądałam normalnie;p ja to się chyba nigdy nie zmienie
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 14:35
każdy jest na swój sposób ładny/piękny itd gdyby wszyscy byli tacy sami świat byłby nudny, a co do wrażliwości to ja jestem bardzo wrażliwa czasami sądze że aż za bardzo co niektórzy ludzie wykorzystują...
o no... skąd ja to znam jakiś czas temu się wkurzyłam i postanowiłam się zmienić. No i powiem szczerze, że mi się udało, ale teraz osoby z najbliższego otoczenia narzekają, ze zamknęłam się w sobie itd. Ale usłyszałam od koleżanki, że jest pod wrażeniem mojej zmiany i że to dobrze, że zrobiłam się taka twarda i stanowcza
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 14:42
no a ja nie potrafie byc twarda i stanowcza... niestety
Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2008-03-25, 15:17
Śnieżynka napisał/a:
a jesli można spytac to mam przeczucie że jesteś romantykiem tak
Skąd wiedziałas No takim malutkim romantykiem jestem do tego troszke wrażliwy
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 15:19
to widac po tym w jaki sposób piszesz o kobietach i wogóle sposób wypowiadania dużo mówi o duszy piszącego ja uwielbiam facetów romantyków i wrażliwych (oczywiście nie takich mazgajów )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum