Stan cywilny ;): TA JEDYNA MIŁOŚĆ !!
Wysłany: 2010-02-27, 23:03 Bardzo was prosze o pomoc
Hej. Jestem totalnie zakochany w ślicznej dziewczynie,ale to jak wygląda naprawde jest najmniej istotne. Martyna jest naprawde niesamowitą osobą która pokazała mi nowy świat któego dotądnieznałem. Jest mądra, inteligętna, dowcipna i co najwazniejsze rozumiemy się bez słów. Pokochaliśmy się bardzo szybko ale ostatnimi czasy nie jestem w stanie wyrazić swojego uczucia za pomocą słowa KOCHAM, dlatego chciałbym zrobić coś więcej.
Ponieważ Martyna 21 marca, obchodzi 21 urodzinki chciałem dać jej wyjatkowy prezent. Chciałem stworzyć filmik na którym ludziez całego świata składają jej życzenia w swoich ojczystych jezykach. Niestety mimo puszczenia filmu na youtube i różne światowe fora po tygodniu krążenia po sieci film ma tylko 69 odsłonieć, zresztą zobaczcie go sami.
Dlatego chciałbym was prosić abyście może rozesłali filmwśród swoich światowych znajomych. Oczywiście życzenia z różnej części polski tez sa jak najbardziej mile widziane....Naprawde bardzojąKocham i chciałbym sprawićże poczujesię wyjątkowo...Jak widzicie na filmie nie jestem człowiekiem przystonym dlatego chciałbym się jej odwdzieczyć za to ze dała mi szanse i mnie pokochała....
Z góóry dziekuje wam za pomoc
i serdecznie pozdrawiam
Wysłany: 2010-02-28, 20:26
Dziękuje wam bardzo, drogie Panie za miłe słowa i z góry dziękuje za wszelką pomoc.
@UniKalnY
Już pare razy zmeiniałem frazy i nic z tego, zresztą tytuł nie ma nic do rzeczy tutaj ważne sa tagi. Kurde nawet próbowałem tasów pt "drugs" "sex" "rock" "god" czyli tych najpopularnijszych i nadal to samo... więc to raczej nie to. Ale dzieki za chęci. Pozdrawiam
No to trudno.
Dobry pomysł miałeś ale raczej marne szanse na wykonanie go.
Moze zrób jakiś filmik od siebie na jej urodziny, na pewno to jej sprawy radość.
Wysłany: 2010-03-01, 00:41
Obawiam się że masz racje. Wrzuciłem link na pare zagranicznych for ale napisali żę jestem idiotaitp. Więc raczej będa to nikłe szanse
Nie no wiesz, film i tak dla niej zrobie. Z życzeniami rodziny i bliskich. Aczkolwiek filmik z życzeniami z całego świata miałbyćidealnym dopełnieniem. Naprawde ją bardzo kocham ichce jej dać coś czego nie dostanie w sklepie, a że ogóólnie jestem realizatorem filmowym więc to umiem robićnajlepiej.
Ale bardzo wam dziękuje za jaką kolwiek pomoc.... i przedewszystkim za wsparcie. Pozdrawiamwas wsystkich serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum