Wysłany: 2010-02-24, 19:15 Czekać czy Dać Sobie spokój ?
Od kilku miesięcy,pisałam z chłopakiem ( MIchałem ) Spotykaliśmy się, pisaliśmy na gg sms, Nawet doszło do pocałunku, Ja byłam wtedy wolna ale wróciłam do swojego byłego chłopaka. Ostatnio się rozstałam z moim chlopakiem, po kilku miesiącach uświadomiłam sobie, ze czuje coś do Michała i próbowałam coś kręcić do Michała, ale on powiedział ze on tak nie umie, bo on zna mojego byłego podają sobie rękę i bd tak ze odbił mu dziewczyne i powiedział, zebyśmy zostali tylko kumplami:(
Ja nie umiem zapomnieć o nim
I wiem ze czuje coś do niego
Jest jeszcze jeden problem
Od codziennie wraca do domu o 19 po 19 bo ma treningi, i byśmy się nie widzieli codziennie, tylko w weekend
Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2010-02-24, 19:38
Hmm może chłopak po prostu nie wie co do końca zrobic. Nie był nigdy w takiej sytuacji. Facet też się czasem boi, zwłaszcza w sytuacji, kiedy nie jest dokońca zdecydowany co będzie czuł w przyszłości. Po prostu może nie jest pewien i póki nie będzie, nie chcę Cię w późniejszym czasie skrzywdzic.
Ale porozmawiac z nim musisz, szczerze patrząc się mu w oczy. Bo do każdego człowieka czy mężczyzny czy kobiety trzeba szukac dobrego klucza, jak do kłódki. Żeby otworzyc.
Gadałam z nim o tym patrzyliśmy sobie prosto w oczy, On nie chce po prostu, dam sobie spokój
Chociaż nie chce ; (
Musze ; (
On tylkko chce koleżanka kolega
Stan cywilny ;): żona :)
Wysłany: 2010-02-24, 21:03
Musisz trochę poczekać aż wszystko się wyklaruje, zauważ, ze przez jakiś czas sama nie wiedziałaś czego chcesz, a to on, a to inny a to znowu on. Może on stara się zobaczyć, że za chwile znowu się z nim nie rozejdziesz... Poza tym jak minie pewien czas to nikt mu ie zarzuci, że odbił jego dziewczynę. Ma chłopak zasady - szanuj go za to.
btw. co oznacza "bd" - jakieś nowe polskie słowo? Czy kolejny sweeetAśNy SkRRRóót ? Jeśli umiesz: pisz po polsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum