Stan cywilny ;): Mam dziewczyne
Wysłany: 2010-03-07, 10:35 Zauroczenie?
Witam, moja historia zaczyna się od tego jak poszedłem z moim bratem na spotkanie z kumplami. Poznałem tam super dziewczynę którą widziałem po raz pierwszy i bardzo mi się spodobała. Rozmawialiśmy i rozmowa była całkiem miła. Po spotkaniu myślałem o niej, po czym mój brat powiedział iż ona pyta się go czy może dać mój nr telefonu, więc bez zastanowienia zgodziłem się. Z Magdą bo tak ma na imię piszę już przez sms/gg już od tygodnia, spotkaliśmy się nawet 2 raz. Wyznałem jej że cały czas o niej myślę, ona odpowiedziała na to że również o mnie myśli i zazdrości mojej dziewczynie takiego chłopaka, i najgorsze jest to że każde z nas kogoś ma..
Nawet jeżeli chcielibyśmy być razem to skrzywdzimy 2 bliskie nam osoby...
Moje pytanie jest więc takie co byście zrobili w takiej sytuacji??
W takiej sytuacji to zależy od was bo możecie skrzywdzić 2 inne osoby jak będziecie razem, ale jak macie zostać przy obecnych partnerach to będziecie się męczyć w swoich związkach. Z czego wynika że będziecie siebie ranić i waszych partnerów, a chyba nie o to chodzi ?
Pogadaj z "Tą" nie partnerką i sami zdecydujcie jaka opcja będzie dla was najlepsza.
Co prawda pewnie zranicie tych Waszych partnerów, ale tu chodzi o Wasze szczeście również...
Nie szczere uczucie też rani...
Więc po co się męczyć z kimś z kim się nie chce być?
Moim zdaniem powinneś być z Magdą
Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi, bo za bardzo nie umiem tego wytłumaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum