Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
I nadal sam.......=(
Autor Wiadomość
Adam2189 

Stan cywilny ;): Samotny
Wysłany: 2010-02-11, 18:50   I nadal sam.......=(

Za każdym razem kiedy kogoś poznałem albo pisałem z kimś słyszałem te same słowa,jesteś fajnym,słodki,miłym chłopakiem.Tyle,że jakoś za każdym razem znajdował się ktoś słodszy,milszy i fajniejszy......i nadal jestem sam =(.Denerwują mnie te pocieszania:jesteś młody,znajdziesz kogoś,Najłatwiej wstawić taki slogan i iść dalej.Odnoszę wrażenie,że właśnie tacy mili,fajni,uczuciowi najbardziej dostają po dupie......Jest może ktoś kto chce poznać miłego,ciepłego i uczuciowego chłopaka????? :(

pola 

Stan cywilny ;): wolna
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-02-11, 22:24   

powiem Ci tak. Moim zdaniem poprostu nie trafiles na odpowiednią dla Ciebie dziewczyne. Szczerze to ja wyznaje taką zasasę: Lepiej być samemu niż być z kimś na siłe.
Chodzi o to, że skoro nie spotkałes jeszcze tej odpowiedniej dla siebie dziewczyny to nie szukaj na siłę jej. Bo taka miłość nie przetrwa, a myślę że szukasz prawdziwej miłości a nie tylko kilku randek. Uwierz, że lepiej odpuść i kobieta sama sie znajdzie. Prędzej czy poźniej poznasz kogoś i to bedzie prawdziwa miłość duzo lepsza od takiej jaką bys mial szukając na siłe.
Pozdrawiam i 3mam kciuki;)

Maksymilian 

Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2010-02-12, 02:36   

Znam twój ból. I napisze kolejny raz w swoim życiu, kto ileś razy się nie przejechał, to ciężko będzie mu zrozumiec drugą osobę, jeśli na taką już trafi.

A chyba każdy ma w życiu taką szansę. Pola ma rację, na siłę szukanie bardzo rzadko się opłaca. A panika? Nie lepiej byc sobą i zamartwiac się tym problemem rzadziej? Racja czasem samotnośc boli. Bywają takie momenty, lecz na siłę nikogo się nie przekona do miłości.

~Samotniaczek 

Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2010-02-16, 19:58   

Adam2189, Spokojnie znajdziesz tą jedyną. Miałem podobny charakter do Twojego. Powiem ci prostą rade. Szykuje się Tobie jakieś wesele w rodzinie :> Jeśli tak to zaproś jakąś dziewczynę, która będzie Twoją partnerką na nie :) A potem to na pewno potoczy się jak z górki ;)

Odpowiedz do tematu