Wysłany: 2010-01-01, 17:59 Jak ją do siebie przekonać
Witam. Otóż zakochałem się w dziewczynie. Niestety nie szuka ona chłopaka. Czuję że to jest ta jedyna. Znacie może jakiś sposób żeby ją do siebie przekonać??
Z góry dziekuje
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 774 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2010-01-01, 18:40
Do związku nikogo nie zmusisz...
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 609 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2010-01-01, 18:42
Ale możesz za to być puki co przyjacielem. Do związku zgadzam się nikogo nie zmusisz, ale kiedyś każdy czuje się pusto kiedy jest samotny. Każdy związek powinien wyrastać z przyjaźni więc po prostu zbliż się do niej i czekaj nie ma innego wyjścia
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 774 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2010-01-22, 17:55
hopeEmU, nie nabijaj sobie postów.. ;P
To zły pomysł, z tą przyjaźnią. Ja np. jak często chłopak stara się ze mną zaprzyjaźnić, to potem nie widzę w nim nic innego, prócz przyjaciela, i nie ma żadnych szans na zmianę w 'chłopaka'. Ale może tak jest tylko w moim przypadku.. xd
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Mój związek, który niestety skończył się nie szczęśliwie tak właśnie się zaczął...
Też mówiła, że nie chce mieć chłopaka...
Ale jeśli dziewczyna chłopakowi zaufa to wtedy prawdopodobnie uzna, że jest jej warty...
Moim skromnym zdaniem tak sądzę...
Stan cywilny ;): ...
Wysłany: 2010-01-25, 21:53
Miłość przychodzi nieoczekiwanie... Nie możesz zmusić nikogo do niej.
Dziewczyna nie czuje potrzeby budowania związku. Może nie odpowiada Jej Twój charakter, wygląd, osobowość, towarzystwo. Powodów może być milion. Ewentualnie mogę poradzić Ci szczerą rozmowę z Nią. Zabierz Ją na spacer, powiedz, co czujesz. Jeśli powie: NIE temu wszystkiemu, nie narzucaj się.
_________________ "Oddając się miłości dotykamy nieznanego."
Stan cywilny ;): Wolny
Wysłany: 2010-02-26, 22:42
Mam taki sam kłopot ale skoro mamy czekać i być przy niej jak najbliżej w zdrowiu czy w chorobie to musimy. Trzymaj się stary i powodzenia życzę tobie.
No właśnie do związku niestety nie da się nikogo zmusić...
ale możesz próbować, starać się o nią i dawać jej do zrozumienia ze chcesz z nią byc...
Powodzenia
Stan cywilny ;): wolny
Wysłany: 2010-05-06, 15:25
Przyjaźń odpada ;/ Zostaniesz tylko jej kumplem a między czasie może znaleźć sobie innego chłopaka. Dawaj jej lekko do zrozumienia ze coś do niej czujesz ze ci na niej zależy i że jest dla ciebie kimś ważnym
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 609 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2010-05-06, 15:29
Poltergeist napisał/a:
Przyjaźń odpada ;/ Zostaniesz tylko jej kumplem a między czasie może znaleźć sobie innego chłopaka. Dawaj jej lekko do zrozumienia ze coś do niej czujesz ze ci na niej zależy i że jest dla ciebie kimś ważnym
Na przyjaźni się buduje miłość. Może ty bijąc swoją dziewczynę już nikomu rad nie dawaj co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum