Stan cywilny ;): wolna
Wysłany: 2009-08-06, 11:52 Jak mam odbudować nasze relacje? Proszę pomóżcie;(
Kiedy byłam w 4 klasie szkoły podstawowej `zakochałam` się w chłopaku- Rafale. on niestety nie chciał ze mną chodzić i od tamtego czasu wgl się do mnie nie odzywał aż do tamtych wakacji.... Wtedy napisał mi że mniw kocha i wiem że to było szczere bo było to widać po nim(teraz on ma 15 a ja 16 lat)... Po pewnym czasie też mu napisałam że go kocham i tylko czekałam aż poprosi mnie o chodzenie. Jednak pewnego dnia pojechałam na dyskotekę i niespodziewanie też on tam przyjechał i widział mnie jak z pewnym innym chlopakiem tańczę i się... całuję;( po dyskotece wszystko się skończyło.. przestał pisać odzywać się...Przepraszałam go tyle razy za ten mój błąd i nic;( po jakimś czasie znów napisałam że gop przepraszam a on że bardzo go zraniłam i wgl i że nie wie ale chyba jeszcze coś do mnie czuje i ma mi dać odp za kilka dni.. Niestety nic z tego;( nie pisałam nic do niego przez ok 3 miesiące aż potem dowiedziałam się że mnie wyzywał od dziwek itp. nie chciałam mu nic mówić ale pewnego dnia nie wytrzymałam... powiedziałam mu prosto w twarz ze wiem ze mnie wyzywa i powiedziałam że co złego zrobiłam to zrobiłam ale go przeprosiłam i po tym wszystkim on zacząl mnie unikać. kiedy ja byłam na dworzu to on nie wychodził nawet na ognisko nie przyszedl bo ja na nim byłam i nie powiem ze jak tylko powiedzial cos to ja mu docinałam nie wiem dlaczego. teraz chciałabym sie z nim pogodzic ale nie wiem jak tym bardziej ze nie uslyszalam od niego slowa przepraszam za te wyzwiska. Kocham go i chcialabym zeby bylo jak w tamte wakacje ale kiedy go widze to mam wrazenie ze go nienawidze. Nie wiem co mam juz robić.. Proszę pomóżcie mi;(
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 833 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2009-08-06, 11:59
cóż, bardzo go zraniłaś... ja bym nie potrafiła wybaczyć czegoś takiego. Jedyne wyjście, to rozmowa - szczera, w cztery oczy.
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-08-06, 16:56
Nawarzyłaś bigosu to go zjedz. Gdybym ja był na miejscu tego gościa to wierz mi, że zachowałbym się podobnie (bez wyzwisk oczywiście bo wszystkie niewiasty są wyjątkowe tylko czasem się "za dobrze bawią" jak ja to mówię). Zraniłaś go i to porządnie a teraz chcesz to naprawiać mówiąc jednocześnie że
angel1423 napisał/a:
kiedy go widze to mam wrazenie ze go nienawidze
... Moja droga albo naprawdę szczerze ze sobą porozmawiacie, wyjaśnicie itd. albo wszystko skończone.
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Jak jakaś laska ma problemy z chłopakiem i prosi o pomoc to większość mówi \"pogadaj z nim \" jakie to ma sens wogólę ? wkurza mnie takie coś , mnie chłopak olał i ja przestałam z nim gadać to dopiero się obudził i zaczął pisać do mnie , dziewczyny wy też się ocknijcie !! jak goni się za chłopakiem to on ucieka ,a jak wy uciekacie to on za wami goni także przemyślcie sobie to i wybierzcie co dla was najlepsze . Czy wy chcecie gonić go czy on ma gonić was. Nawet jak kogoś kochacie ,a on was nie to nie starajcie się o to aby z nim być !!! tego kwiatu jest pół światu !! nie można zmuszać kogoś do miłości , jak go olejecie to on się ocknie i zrozumie ,że Was kocha z resztą jak kiedyś byliście z jakimś chłopakiem ,a on zerwał to w żadnym wypadku nie należy się za nim uganiać , bądzcie szczęśliwe ,a jak nie umiecie to chociaż udawajcie , kiedyś wspomnicie moje słowa , doświadczyłam tego i wiem jak to jest . Pozdrawiam
Wysłany: 2009-12-16, 20:37
Dianes, jeśli chcesz pogadać na ten temat, to załóż osobny temat. Każdy ma prawo do własnego zdania, jeśli go nie tolerujesz, to Twój problem. U mnie szczera rozmowa zawsze się sprawdza, i olanie tylko pogarsza sytuacje.
Wysłany: 2009-12-16, 20:50
No nie wiem, to już nie mi oceniać, ale mogłabym powiedzieć to samo o Tobie .
Najlepiej mówi się o kimś jak się go nie zna i nie wie jakie problemy miał w swoim nędznym życiu Cóż ja nie mam zamiaru prowadzić bezsensownej wymiany zdań ,która ma zastąpić ukrytą kłótnie , pozdrawiam.
_________________ Nie pytaj o powód dla , którego Cię kocham ,bo taki powód nie istnieje.
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 705 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-12-16, 21:31
Ponieważ tylko rozmowa ma naprawde sens. Uciekanie tylko wszystko psuje. Obie strony powinny sie zaangazowac. Z takim podejsciem kolezanko daleko nie zajdziesz ;P
Co do autorki tematu. Mam wrazenie ze on nie ma za co cie przepraszac i musisz to sobie uświadomić, bo naprawde zachowałaś się tak jak powiedzial i musisz sie z tym pogodzić. Myślę że powinnaś z nim porozmawiać, choć i to zaufania nie odnowi. Musiałabyś sie bardzo postarać wiec przede wszystkim nie poddawać sie i nigdy mu już takiego numeru nie wykrecic
Jak jakaś laska ma problemy z chłopakiem i prosi o pomoc to większość mówi \"pogadaj z nim \" jakie to ma sens wogólę ? wkurza mnie takie coś , mnie chłopak olał i ja przestałam z nim gadać to dopiero się obudził i zaczął pisać do mnie , dziewczyny wy też się ocknijcie !! jak goni się za chłopakiem to on ucieka ,a jak wy uciekacie to on za wami goni także przemyślcie sobie to i wybierzcie co dla was najlepsze . Czy wy chcecie gonić go czy on ma gonić was. Nawet jak kogoś kochacie ,a on was nie to nie starajcie się o to aby z nim być !!! tego kwiatu jest pół światu !! nie można zmuszać kogoś do miłości , jak go olejecie to on się ocknie i zrozumie ,że Was kocha z resztą jak kiedyś byliście z jakimś chłopakiem ,a on zerwał to w żadnym wypadku nie należy się za nim uganiać , bądzcie szczęśliwe ,a jak nie umiecie to chociaż udawajcie , kiedyś wspomnicie moje słowa , doświadczyłam tego i wiem jak to jest . Pozdrawiam
DOKŁADNIE ! tez mam takie zdanie.. kazdy na kazdym forum DORADZA'' IDZ POGADAJ''aale ja równiez widze ze to nie ma najmniejszego sesnu. bo od kiedy kobieta ma sie uganiac za chłopakiem ? nie poniżajacie sie tak i dajcie działac chłopaką. To dla nich rola.. poniżacie sie tym,ze latacie za nimi ! dajcie spokój ! Pokazał ci raz ze nie jest Tobą zainteresowany.. to uszanuj to odpusc sobie aa nie lataj za nim ! i nie mówice ze tutaj rozmowa duzo da ! Bo nic nie da skoro dał juz sygnaly ze nie chce MIEC TAKIEJ KOBIETY.. tak jak kolezanka tutaj wyzej mówi '' bedzie mu zalezec to sam ocknie i przyjdzie'' to jest najlepsze rozwiazanie.. dałas juz mu sygnaly ze ci sie on podoba tak ? to tyle z twojej strony wiecej juz zrobic nie mozesz. bo ON juz wie o tym,ze sie w nim kochasz aa mimo,to ma to GDZIES to zrozum ze tak JEST.. moze nabierze myslenia wtedy kiedy ty skonczysz za nim sie uganiac i bedzie widzial..'''ze go olałaś'' .. boże dziewczyny pomyslcie nad sobą.. bo nic tylko ''POGADAJ Z NIM'' to sensu nie ma.. bo ilez razy mozna pokazywac i mowic do chłopaka ? wystarczy raz skoro nie zrozumial nawyrazniej nie jest wart rozmów itp. !
Stan cywilny ;): Mam dziewczynę :*
Wysłany: 2010-04-15, 18:51
abi89 napisał/a:
To dla nich rola..
A mnie denerwuje takie coś
Dlaczego wszystko mają robić mężczyźni? To ona się całowała z innym zraniła go I co teraz on ma za nią łazić i ją przepraszać że tam był i przypadkiem widział?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum