Stan cywilny ;): jestem wolna
Wysłany: 2009-12-27, 18:00 Pomóżcie mi!
Jestem dopiero w 1 gim., więc może uznacie mnie za gówniarę, ale proszę o radę. Kocham się w pewnym kolegu, którego poznałam na zawodach. Pisałam z nim przez internet, a gdy dowiedział się że go kocham olał mnie. Jak mogę go do siebie zachęcić? Jak pokazać mu, abym się mu spodobała? Kocham go bardzo... ;*
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 774 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2009-12-27, 19:41
Jak ja tak to czytam, to mi się nie dobrze robi..
szczerze? Skoro cię olał, to Cię olał. Dziewczyno, nie poniżaj się, i daj sobie spokój, skoro Cię tak potraktował to po prostu nie widzi w Tobie materiału na dziewczynę.
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2009-12-27, 20:09
Pierwszy powód. Ty masz lat 13 on zapewne około 15. Może nie chcę jeszcze z nikim byc po prostu. Ma może ciekawsze zainteresowania. Nie każdy jest od razu ustosunkowany w kierunku miłości do drugiej osoby. I takie prawo trzeba uszanowac. Myślę, że rozmową nie pogardzi, jednak został już trochę speszony przez Ciebie, ale do uczucia to jeszcze 7 rzek, 7 lasów i 7 gór.
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 609 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-12-27, 21:24
Nawet go nie znasz dobrze wiec szczerze nie oszukuj sie że go kochasz. Minie ci w ciągu miesiąca zauroczenie i tyle.
A poza tym pisze się w koledze a nie w kolegu
Stan cywilny ;): wolna
Wysłany: 2010-01-11, 22:17
Daj sobie spokój, laska pewnie poleciałaś tylko i wyłącznie na jego wygląd bo w tym wieku to normalne. Chłopaki w wieku 15-18 lat zazwyczaj bawią się dziewczynami a zależy im tylko na jednym. Jeszcze znajdziesz czas na miłość i zakochasz się tak na maksa pozdrawiam.
Stan cywilny ;): zakochana.
Wiek: 17 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 919 Skąd: kraina deszczu.
Wysłany: 2010-01-17, 17:16
Mrow napisał/a:
szczerze? Skoro cię olał, to Cię olał. Dziewczyno, nie poniżaj się, i daj sobie spokój, skoro Cię tak potraktował to po prostu nie widzi w Tobie materiału na dziewczynę.
Racja w stu procentach. Daj sobie spokój.
patkaxxz napisał/a:
Jestem dopiero w 1 gim., więc może uznacie mnie za gówniarę, ale proszę o radę.
..
Za gówniarę to może nie, ale po prostu na miłość masz jeszcze czas..
_________________ When i get older, i will be stronger.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum