Witam , Mam problem zakochałem się w pewnej dziewczynie z Wesela. Tańcowałem z nią co grali, zakochałem się strasznie. Lecz ona jest 3 lata od mnie starsza i w dodatku jest moją kuzynką taką dalszą. Co mam zrobić?
Stan cywilny ;): Skomplikowane.
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 338 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2010-01-26, 22:35
Śmiałek napisał/a:
Mam problem zakochałem się w pewnej dziewczynie z Wesela , Tańcowałem z nią co grali , zakochałem się strasznie ,
Alkohol.
Śmiałek napisał/a:
lecz ona jest 3 lata od mnie starsza
Nie widzę problemu.
Śmiałek napisał/a:
i w dodatku jest moją kuzynką taką dalszą
Tu już widzę problem, duży
Śmiałek napisał/a:
co mam zrobić?
Dać sobie siana?
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Stan cywilny ;): ...
Wysłany: 2010-01-27, 17:04
Ciekawi mnie ile masz lat.
Może to tylko zauroczenie, które traktujesz jako wielką miłość? Daj sobie spokój, nie wyznawaj Jej swojego "uczucia" - tylko się skompromitujesz.
_________________ "Oddając się miłości dotykamy nieznanego."
Stan cywilny ;): żona :)
Wysłany: 2010-01-27, 20:34
Co wg Ciebie oznacza zakochałem się? Ja w swoim czasie patrząc na alkohol i taniec do rana zakochiwałbym się średnio 2x w tygodniu przez pięć lat...
Uwielbiam topiki, w których 90% treści ukrytych jest w wielokropku (nawet jeśli go nie ma), To coś w stylu telegramu z wakacji: kochanie stop wybaczysz mi? stop
A na resztę słów zbrakło pieniędzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum