Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
co mam zrobić??
Autor Wiadomość
żoan3 

Stan cywilny ;): wolna
  Wysłany: 2010-03-01, 12:41   co mam zrobić??

Witam wszystkich... mam pewien problem. jakiś tydzien temu zerwałam z chłopakiem. Zaczął mnie okłamywać, a co najgorsze nie tylko mnie ale też swoją rodzinę. Nie wiem co się z nim stało. Bardzo mi go brakuje. Bylismy razem 2,5 roku... :( pisze do mnie, mówi jaka jestem dla niego ważna itp, że mnie kocha i nie może żyć beze mnie... ale jestem strasznie zraniona tym, że nie jest ze mną szczery. ta sytuacja się powtarza. Jak wyjechałam na studia coraz częściej sie klocilismy. On ma problemy finansowe i nawet pozyczał pieniądze od znajomych na moje nazwisko. Przepadl na 2 dni, jego mama była tak zmartwiona że przyjechala do moich rodzicow. gdy dowiedzieli się o wszytskim a także o tym że pożyczał pieniądze bo: "nie mam co jesć" co jest nieprawda moi rodzice strasznie ie na niego wkurzyli. i nie wyobażaja sobie żebym z nim była. ja natomiast go kocham... bynajmniej brakuje mi go. tęsknie za nim. ale nie wiem co zrobic kompletnie. narazie nie odzywam sie do niego, co jest dla mnie potwornie trudne :( pomóżcie!

ZakochanaKC 

Stan cywilny ;): Wolna...;P
Wysłany: 2010-03-01, 12:54   

Jej... współczuje..
a nie wiesz po co mu te pieniądze??
bo to poważna sprawa...
w dodatku zniknoł na 2 dni...
więc coś jest nie tak...
musisz jakoś się dowiedzieć o co chodzi...
bo ten chłopak pewnie Cie kocha... tylko wpadł w jakies kłopoty i nie chce Cię w to mięszać i wg...
musisz się dowiedziec o co w tym wszystkim chodzi...
może popytaj jego przyjaciół i tych którzy mogą coś wiedzieć...

arc 

Stan cywilny ;): żona :)
Wysłany: 2010-03-01, 21:12   

Dowiedz się o co chodzi, to jest ważne, żebyś mu pomogła.
Okłamywał Cię, co więcej traktował Cię przedmiotowo. Coś stało się ważniejsze niż Ty. On już Cię nie kocha... ;/

Co więcej: nałgał wszystkim z tym jedzeniem... Twoi rodzice nigdy mu nie wybaczą i mają rację.

btw. Byłaś z nim ponad 2 lata i nie wiesz co się z nim dzieje? Dziwne. A często się spotykaliście?

TajemniczyUser 

Stan cywilny ;): Wolny
Wysłany: 2010-03-02, 20:16   

No chyba najtrudniejsza sprawa z jaką mogę się spotkać. Hmm. Twój chłopak nagle potrzebował dosyć sporo pieniędzy skoro pożyczał od znajomych. Jedyne co mogę tobie poradzić to szczera i to bardzo szczera rozmowa z nim. Na co mu te pieniądze. Czego chce od ciebie i najważniejsze czy jest zdolny z miłości się zmienić czy tak naprawde byłaś dla niego przykrywką w jakiś lewych interesach? 2 dni zaginął no to sorry za to ale mi się wydaje ze coś tutaj na bank nie gra.
Szczera rozmowa może być nawet przez telefon jeśli nie chcesz go oglądać. Ważne żeby wiedział że to szansa niech jej nie zmarnuje.
Powodzenia. :ok:

żoan3 

Stan cywilny ;): wolna
Wysłany: 2010-03-22, 17:30   

Spotkałam sie z nim, po 4 tygodniach. on ciągle nie miał czasu... wkurzało mnie to. spotkałam sie i dowiedziałam sie, że jest uzależniony od hazardu i automatów. nic nie widziałam :no: nawet mi przez myśl to nie przeszło.... i te wszytskie jego klamstwa byly z tego powodu wlasnie... nie wiem co zrobic?? czy on sie ztego wyleczy?

ZakochanaKC 

Stan cywilny ;): Wolna...;P
Wysłany: 2010-03-22, 17:32   

Jejku współczuje :( :( :(
przerąbane.... :no:
jak się uzależnił to ciężko bedzie sie miał z tego wyleczyć :no:

vanadain 

Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wysłany: 2010-03-22, 17:39   

Ważne żeby miał dla kogo się wyleczyć.
Jeśli nie będzie miał po co to napewno się nie wyleczy, ale jeśli będziesz przy nim i dasz mu kolejną szansę może da radę to przezwyciężyć

Odpowiedz do tematu