Wysłany: 2009-11-11, 02:15 Co zrobić, aby wróciła i nie była obrażona na mnie ?
Witam
Mam problem, chodzę z dziewczyną już trochę. Wczoraj byliśmy razem nad rzeką, chciała mój telefon, aby zadzwonić podajże do koleżanki, ale ja jej nie dałem, bo miałem tylko 3zł z groszami. No więc obraziła się, poszliśmy dalej (chyba jej przeszło) na ławki. W drodze na ławki chciała znowu telefon, a ja jej nie dałem. Kazała mi się od niej odsunąć, więc się odsunąłem (obraziła się, foch). Jaj już doszliśmy na ławki, ona poszła pochodzić w kółko tych ławek, a mi przyszło namyśl, żeby już sobie pójść, bo była obrażona i nawet nie powiedziała słowem. Ok poszedłem na Piwo z kolegami, a nagle ona zadzwoniła do mnie i mówi, że to koniec z nami i nie ma szans. Potem zadzwoniłem do niej, aby wyjaśnić sprawę, ale nie słuchała. Po pewnym czasem napisałem do niej sms'a i tak pisaliśmy, napisałem do niej "Zależy mi na tobie, kocham Cię, nie chce Cię stracić" ale ona nie wierzy. I tak do tej pory, nie wiem co będzie jutro czyli dziś. Pomóżcie co zrobić.
Dodam jeszcze, że jeszcze z nią pisałem sms'y i "uwierzyła" mi, ale nie wiem czy to prawda, czy napisała po to, abym dał jej spokój.
Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2009-11-17, 17:54
naXe, chłopie daj sobie z nią spokój. Obraża się o telefon :| Nie wiem ile ma lat ale patrząc na jej zachowanie jest chyba 15 lub 16 letnią smarkulą. Daj sobie z nią spokój i poszukaj innej.
Stan cywilny ;): zakochana.
Wiek: 17 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1015 Skąd: kraina deszczu.
Wysłany: 2009-11-20, 13:50
daj sobie spokój..
obrazić się o to, że nie dałeś jej zadzwonić?
ile ona ma lat 13? bo z jej zachowania tak wynika..
Dziewczyny w tym wieku myślą że takie fochy i obrażanie się jest fajne, a to bardzo irytujące.
_________________ When i get older, i will be stronger.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum