Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
Dziwny przypadek
Autor Wiadomość
Hannah 

Stan cywilny ;): panna
Wysłany: 2010-07-21, 11:58   Dziwny przypadek

Witam wszytkich!
Po krótce chciałam nakreślić swój przypadek, historia jest zagmatwana, a ja już naprawdę nie wiem co mam robić. Może ktoś z Was mi pomoże...
Gdy miałam 13 lat poznałam pewnego chłopaka (teraz mam 20ścia), spotykalismy się często, gdyż mielismy tych samych znajomych. W przeciągu paru lat na różnych imprezach dochodziło między nami do zbliżenia (jednak nigdy nie uprawialismy seksu). Kiedy już czułam, że będziemy parą on nagle wiązał się z inną dziewczyną w dalszym ciągu ze mną flirtując. poprostu znakomicie czuliśmy się we własnym towarzystwie. Jakieś 2 lata temu on zaczął się spotykać z pewną dziewczyną na poważnie, są ze sobą do tej pory. Kiedy spotykam go na imprezie, rozmawami chwilę on wali teksty w stylu : ,,pocałowałbym cię ale jestem z Karoliną (jego dziewczyną)", lub ,,gadałbym z tobą dalej ale ona będzie zazdrosna".
Jego dziewczyna jest mocno walnięta :) , zrobiła sobie z niego swojego szofera, nie cierpi jego rodziny z wzajemnością, próbuje diametralnie zmienić jego styl i upodobania na sowją korzyść itp.
Jednak on dalej tkwi w tym związku, com prawda z rywają co chwilę, ale do siebie wracają, z tego co słyszę ona bierze go na litość.
Ale w takim razie co go przy niej trzyma? Kocham go i muszę go odzyskać! Tylko co robić? pomóżcie!

vanadain 

Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wysłany: 2010-07-21, 12:10   

Najlepiej czekać. Chciałabyś żeby tobie rozbijano związek, jaki by on nie był? Rozumiem że uważasz że ona na niego nie zasługuje i wogóle, ale tym bardziej skoro tak wygląda sytuacja to raczej długo ze sobą nie pobędą bo on poprostu nie wytrzyma. Jak się ma rozpaść to tak czy owak się rozpadnie a ty będziesz miała czyste sumienie, więc poczekaj aż oni między sobą to skończą.

Hannah 

Wysłany: 2010-07-21, 13:50   

No tak... ale co sądzisz o jego stosunku do mnie, jest dośc niejednoznaczny.

vanadain 

Wysłany: 2010-07-21, 14:47   

Hmm co sądze.
Tego typu tekst ,pocałowałbym cię ale jestem z Karoliną (jego dziewczyną)" jak dla mnie coś takiego jest żałosne bo brzmi jak tekst dziecka
Gdybym nie miał tego głupiego dalmatyńczyka to kupiłbym sobie doga a teraz musze czekać aż zdechnie.
Tego typu teksty dyskwalifikowalyby go w moich oczach jako człowieka zdolnego zbudować odpowiedzialny związek, ale już wolałem tego nie komentować. Jaki do końca jego stosunek do ciebie jest tego nie wiem, to wie on sam bo z jednej strony może coś do ciebie czuć mówiąc coś takiego, a z 2 może coś takiego mówić każdej dziewczynie. Dlatego pozostaje ci czekać

Hannah 

Wysłany: 2010-07-21, 19:27   

dzięki wielkie :) potrzebowałam opini kogos niezwiązanego z tą sprawą, bardzo mi pomogłeś. pozdrawiam!

vanadain 

Wysłany: 2010-07-21, 20:19   

Nie ma za co ciesze się że mogłem pomóc i trzymam kciuki żebym się jednak pomylił co do jego oceny i żeby to jednak było to pierwsze :)
Pozdrawiam :)

czekooolaaada92 

Stan cywilny ;): wolna. bo tak mi wygodniej ;)
Wysłany: 2010-07-27, 16:39   

1. Być może chłopak szuka stabilizacji. A wie, że z Tobą tego nie osiągnie.
2. Możliwe też, że liczy na krok z Twojej strony: że rzucisz mu się nagle na szyję tudzież pewnego dnia w przypływie emocji wyłożysz kawę na ławę i powiesz mu co czujesz.
3. Może to nie jest typ chłopaka-zdobywcy? Może uważa się za tak doskonałego, że to kobieta powinna o niego zabiegać - nie odwrotnie.

Napisz proszę coś więcej o Waszej relacji (o jej początkach, w jaki sposób się poznaliście, dlaczego nic z tego nie wyszło, itp). Będzie łatwiej ocenić sytuację :)

+Myszunia 
Zosia-Samosia

Stan cywilny ;): ---
Wysłany: 2010-07-27, 17:00   

czekooolaaada92 napisał/a:
Może uważa się za tak doskonałego,

Trafna uwaga ;D ale to dotyczy 90% mężczyzn ;]]]

+aG. 
perwerrs.

Stan cywilny ;): zakochana.
Wysłany: 2010-07-27, 23:10   

Myszunia napisał/a:
czekooolaaada92 napisał/a:
Może uważa się za tak doskonałego,

Trafna uwaga ;D ale to dotyczy 90% mężczyzn ;]]]

Racja :/ większość facetów to cholerni egoiści :?

vanadain 

Wysłany: 2010-07-28, 11:07   

A kobiety nie wiedzą czego chcą O! :P
Bo sie nam już tu forum feministyczne robi powoli :P Czuję się dyskryminowany :P

+aG. 
perwerrs.

Stan cywilny ;): zakochana.
Wysłany: 2010-07-28, 11:16   

nie napisałyśmy, że KAŻDY facet!

Odpowiedz do tematu