Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
Ja kocham ją a ona mnie i swojego chłopaka
Autor Wiadomość
babilon 

Stan cywilny ;): wolny
Wysłany: 2010-03-07, 11:56   Ja kocham ją a ona mnie i swojego chłopaka

Oboje jesteśmy studentami 1 go roku. Ona poznała swojego aktualnego chłopaka 1 października w dniu rozpoczęcia roku akademickiego na imprezie i akademiku. Ten jej chłopak na 23 lata. Ona chodzi ze mną do grupy. Gdy się poznaliśmy (nieco później niż ona i jej chłopak) bardzo się pokochaliśmy ale ona już wtedy miała tego chłopaka. Mówiła mi nieraz, że mnie kocha i nie chce bym był jej substytutem. Jednakże tak to wszystko się ułożyło, że się przyjaźnimy ze sobą. Ja jej pomagam i w nauce i w sprawach sercowych, jestem jej pomocną dłonią a ona jest moją. Kilka dni temu na gg napisała mi, że gdyby nie kochała tamtego, z którym jest, byłaby ze mną. To mnie bardzo boli, ale wiem, że nie warto być egoistą. Co mam robić, czekać, starać się... W grę nie wchodzi zerwanie kontaktów bo jesteśmy ze sobą w grupie i zbyt wiele dla siebie znaczymy. Ból momentami jest nie do wytrzymania... Zwłaszcza jak opowiada o seksie z jej chłopakiem itd.

UniKalnY 

Stan cywilny ;): free
Wysłany: 2010-03-07, 19:57   

Powinieneś jej powiedzieć ze nie chcesz niektórych kawałków z jej związku słuchać bo chyba zna twoje uczucia to nie powinna Ci wszystkiego mówić, bo cie rani w ten sposób.
A czy cie kocha to wątpię jak się kocha to jedna osobę w 2 można być zauroczonym, ale tak to już jest jak ktoś używa słów takich jak "kocham" od tak sobie :hmm:
Powiem Ci tak nie czekaj tylko poznaj jakieś panienki jak się nie będzie udawało z innymi a ta panna będzie już wolna to wtedy będziesz mógł coś z nią pomyśleć a tak to czekać to raczej nie zbyt celny strzał będzie ;)

PozDrOoo. :sly:

.

babsi91 

Stan cywilny ;): wolna
Wysłany: 2010-03-07, 22:19   

przykro mi to stwierdzic, ale jedyne na co możesz liczy w tej sytuacji to przyjaźń.
Zdaję sobie sprawę, że to boli, ale nic nie poradzisz. Staraj się znaleźc tego dobre strony, pomyśl że jest osoba, na którą możesz liczyc, bo z twojego postu wynika, że tak jest.

babilon 

Stan cywilny ;): wolny
Wysłany: 2010-03-07, 22:23   

Zgadza się - mogę zawsze na nią liczyć a ona na mnie. Jako przyjacielowi zależy mi na jej szczęściu ale jednak zawsze jest ta chęć żebym ja też był szczęśliwy z nią. No ale cóż - nic na siłę... Momentami boli jak cholera, ale niech boli - byle nie stracić tak ważnej dla mnie osoby.

Odpowiedz do tematu