Ostatnio założyłem temat, w którym opisywałem mój problem z dziewczyną.
W zasadzie muszę założyć nowy, bo sytuacja się zmieniła...
Otóż dziewczyna, w której się zakochałem, niedawno zerwała ze swoim chłopakiem. I mogę w tym momencie już przechodzić do sedna sprawy...
Przebywam z nią niemalże cały czas w szkole, piszemy ze sobą przez aqq, i zachowuje się, jakby wiedziała, że się w niej zakochałem. I co lepsze...sprawia wrażenie, jakby to odwzajemniała, ale nie znam dobrze psychiki kobiet i nie wiem czy nie jestem w poważnym błędzie.
Ale tu pojawia się pewne ALE... od czasu jej rozstania cały czas mówi o swoim ex, czy o innych facetach. I to mnie zastanawia...czy możliwe jest, ze robi to po to, by wzbudzić we mnie zazdrość?
Bo jeżeli ona nadal chciałaby wrócić do byłego, czy związać się z kimś innym, to nie chcę się jej narzucać...bo zależy mi na jej szczęściu bardziej niż na moim.
"Bo jeżeli ona nadal chciałaby wrócić do byłego, czy związać się z kimś innym, to nie chcę się jej narzucać...bo zależy mi na jej szczęściu bardziej niż na moim." - wzruszyłam się
_________________ Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób.
— Oscar Wilde
Nie ma żadnego ale. Nie chce też wzbudzić zazdrości. Może chce zainteresować Cię swoją przeszłością. Dacie rade Trzymam za was kciuki Nasza psychika Ked jest rozbudowana tak dokładnie jak Wasza... Mężczyzn
_________________ "Kiedy krzyczysz, wszyscy cię słyszą. Kiedy szepczesz, tylko ci najbliżsi cię słyszą. Kiedy milczysz, słyszy cię twój najlepszy przyjaciel."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum