Forum miłosne - In-Love.Pl
Witam na Forum Miłosnym :) Zachęcam wszystkich nowo przybyłych do rejestracji oraz do pisania :) Życzę miłego korzystania z forum
   Regulamin   
     FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Grupy      Portal      Wierszyki      Album      Statystyki  
· Zaloguj · Rejestracja ·

Poprzedni temat «» Następny temat
to miłość???
Autor Wiadomość
weeds1818 

Stan cywilny ;): mam chłopaka
  Wysłany: 2010-02-28, 21:21   to miłość???

hey Wszystkim :!: :)

Moim problemem już od 3 lat jest jeden chłopak, jeśli można to tak ująć :D
Wszystko wygląda tak, że od początku naszej znajomości wszystko się układało cudnie i pięknie, a teraz to jakoś zgasło... :(
Problem jest w tym ,że ja nie zapomniałam o nim i chce z nim być.Czekam na jego ruch ,bo jak to on podsumował ,że nie możemy być teraz razem ,ponieważ on ma maturę, treningi i bardzo dużo dodatkowych zajęć ,przy czym nie miał by dla mnie czasu. :blush: Ja w pewnych momentach jestem tak strasznie wkurwiona, że mówię mu,że koniec mojego "czekania" ,a tym bardziej nie mam gwarancji na to ,że po tej "maturze" będziemy razem :!: :!: On zawsze mówi mi takie rzeczy i ma na mnie taki wpływ ,że po prostu nadal jestem przy nim.A wiem,że on jest sam, nikogo nie ma i może to wyglądać tak ,że się mną bawi ,ale powtarzam mu ,że może powiedzieć mi słowo a ja dam sobie spokój, a on że nigdy mi tego nie powie. :dzizys: Już sama nie wiem co robić ,bo z jednej strony tak bardzo chcę z nim być że poświęcam się i czekam ,a z drugiej strony mam 18 lat i jestem młoda i powinnam już to skończyć dużoooo wcześniej. Jak radzicie :?: :?: ;)

ZakochanaKC 

Stan cywilny ;): Wolna...;P
Wysłany: 2010-02-28, 22:04   

Hmm...
jeżeli Ci na nim bardzo zależy to się nie poddawaj i czekaj...
weeds1818 napisał/a:
a tym bardziej nie mam gwarancji na to ,że po tej "maturze" będziemy razem

no dokładnie, wiec Twoje czekanie moze byc stratą czasu...
jezeli uwazasz że np tylko z nim chcesz być, to czekaj...
ale jezeli nie, no to może spróbuj z kimś innym, z kimś kto miałby teraz dla Ciebie czas...

:yes:

TajemniczyUser 

Stan cywilny ;): Wolny
Wysłany: 2010-03-02, 20:46   

Po pierwsze trochę ogranicz brzydkie słownictwo :/ Zakapiornych dziewczyn przynajmniej na tym forum jest bardzo mało i nie chce zeby się powiekszała ta liczba z tobą.
To raz. Dwa. Chłopak jest wolny nie chce ciebie ranic i udawac ze wszystko jest wporządku.Nie chce dac słowa bo może go nie dotrzymać kto wie co się stanie w te 2 miechy. Nie wie nikt.
Tyle odemnie.

weeds1818 

Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wysłany: 2010-03-03, 15:21   

dziękuje bardzo za tą wypowiedź Tajemniczy jednak chciałam sprostować Twoje bardzo szybkie podsumowanie mnie!! :sly: Użyłam jak wiem tylko jednego słowa wulgarnego , a nie jak to bywa u niektórych ,że co drugie to (beep, beep) :thumbsdown: . A jeśli już chodzi o to "słowo", to ono wprost dokładnie wyraża moje emocje w tej sytuacji którą przedstawiłam, może niektórzy to zrozumieją ,nie koniecznie Ty, aczkolwiek dziękuję za odpowiedź. :D

Odpowiedz do tematu