Kilka miesięcy temtu poznałam chłopaka. Przez Internet. Super nam się gadało, więc postanowiliśmy się spotkać. Spotkanie chyba wypadło ok. Tylko teraz jakoś tak dziwnie. Raz jest kochany, raz obojętny. Nie wiem o co mu chodzi i co dalej robić... Pisać, walczyć, czy dać sobie spokoj... Pozdrawiam.
hehe chętnie będę korzystać z Waszego poradnika narazie mamy kontakt tylko na gg, więc nie chce zaczynać poważniejszych rozmów. Ale jest szansa na spotkanie w najbliższym czasie, więc na pewno opowiem jak poszło. pozdrówki
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-18, 17:43
narazie żadnego poradniak nie będzie hehe ale czekamy na relacje po spotkanku
Wg mnie to wszystko jest dobrze między Wami. Nie masz się czym przejmować. To, że jest obojętny czasami nic nie znaczy. Nie można chodzić wiecznie szczęśliwym, bo świat byłby zakłamany. Może ma problemy jakieś? Spytaj się go o to.
Stan cywilny ;): wolna
Wysłany: 2009-07-02, 21:43
fajnie,że odpowiadacie na posty, ale patrzcie też na daty, jak post jest sprzed roku, myślę, że nie ma sensu odpowiadać chyba że owa osoba jeszcze się wypowiada na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum