Stan cywilny ;): sam
Wysłany: 2010-02-23, 23:46 Czy to tylko mój głupi rozumek?
Któregoś dnia tak przeglądałem sobie serwisy randkowe i podobnego typu sprawy...Nigdy w to nie wierzyłem.Mimo to zobaczyłem pewną dziewczyna i postanowiłem się zarejestrować tylko po to,żeby do niej napisać.Wtedy pamiętam,że była w szpitalu z chora nogą i pisaliśmy do siebie codziennie.Do tego ma teraz klasę maturalną,więc sporo zaległości i mało czasu.Nigdy nie wierzyłem,że można się zakochać czy też aż tak zauroczyć w dziewczynie której nigdy na żywo się nie widziało.Cały czas o niej myślę,wieczorem,rano nawet mi się śni bardzo często.Nie możemy na razie się spotkać ponieważ ma bardzo dużo tych zaległości w szkole i do matury przygotowania,wiadomo...Tylko nie wiem czy to jest właśnie mój chory rozumek który sobie ubzdurał tą miłość?Mam wrażenie,że to ta jedyna z którą chciałbym spędzić resztę życia.Napisałem jej,że bardzo ją lubię i fajnie mi się z nią rozmawia.Mimo to nadal jest na tym portalu nadal najwyraźniej szuka...Boję się,że znajdzie kogoś lepszego niż ja..Nie jestem nikim wyjątkowym,jestem zwyczajnym nieśmiałym i skromnym chłopakiem.I tracę w wiarę w siebie...Czy to jest chore i to tylko jakieś głupie uczucie z mojej strony?Sam nie wiem.Wstydzę się kogo kol wiek spytać bo mnie raczej wyśmieję.Jak myślicie? Dzięki za przeczytanie moich wypocin
[ Dodano: 2010-02-23, 23:49 ]
i jeszcze takie jedno pytanko.Czy jak się spotkamy mam jej to powiedzieć,że mi na niej bardzo zależy czy przeczekać...
Stan cywilny ;): ---
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 378 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2010-02-23, 23:52
Po prostu bardzo Ci się podoba, fascynuje Cię.
Nie mów na razie o miłości, bo to na pewno nie to, po drugie mógłbyś ją spłoszyć
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Stan cywilny ;): Samotny
Wysłany: 2010-02-24, 00:04
Po prostu cię wzięło nieźle.Ale tu zgodzę się z koleżanką .Na razie musisz sam zobaczyć czy to faktycznie jest miłość...Swoją drogą tak to się zaczyna....
Powodzenia
_________________ Samotność jest jak ogród, w którym dusza usycha, a kwiaty przestają pachnieć.
Stan cywilny ;): Mam chłopaka. ;**
Wysłany: 2010-02-24, 14:16
Hmm...
Popieram...
myśle ze powinnes jakos dyskretnie zorientowac sie czy ona czuje to samo...
Ale nie mów jej tego że np. jest ta jedyna, bo to ja moze spłoszyć...
Pytałeś czy to głupie uczucie z Twojej strony... oczywiście ze nie... po prostu bardzo Ci się spodobała, zauroczyła Cię i to jest piekne...
myśle że gdy wszystko nadrobi, to się spotkacie i zobaczysz jak będzie... wtedy zdecydujesz czy powiedziec jej co do niej czujesz
Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2010-02-24, 19:43
To jest fascynacja drugą osobą. Po pierwszym spotkaniu, albo będzie to szło w kierunku dobrym, albo jak ręką odjął minie. Zdecydowanie znam więcej przypadków takich w złą stronę. Internet a świat realny to jednak dwie zupełnie inne sprawy.
No ale wiem, że nie wiesz co do końca zrobic. Więc Ci napisze nie bój się na zapas. I spróbuj się z nią jak najszybciej będzie można spotkac.
Stan cywilny ;): Wolny
Wysłany: 2010-02-28, 19:04
Spoko panie kolego na początku wyluzujmy troszeczke:D
Po pierwsze na bank się nie zakochałeś tylko zauroczyłeś się nią bo może być pod każdym względem podobna do tej twojej jedyniej wymarzona. Zobaczysz jak się spotkacie. Odrazu jej nie mów raczej ze ci na niej zależy bo mozesz wyjsc na napalńca czy cos. Dziewczyny tak mają że można je niestety szybko płoszyć. Delikatnie powabnie i bedzie gites majonez. Dalej z nią pisz utrzymaj kontakt do końca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum