a więc tak . . . poznałem przez internet fajną dziewczyne pisaliśmy na gg przez całe lato i chyba sie w niej zakochałem i ona chyba też cos do mnie czuje ale niestety . .. . już ma chłopaka a ja ją tak kocham niedługo może się spotkamy i czy mam jej powiedzieć ze ją kocham czy nie ? i jak to powiedzieć . bo codzień wieczorem myśle o niej i chociaż mieszkamy bardzo daleko odsiebie to czuje ze ona jest przy mnie
Stan cywilny ;): Chyba mnie zaćmiło ;)
Wysłany: 2009-10-22, 21:42
Jesteś zauroczony i widzisz tylko dobre strony. Typowe jak na pierwszą fazę "fazy"
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Może na początek porozmawiajcie nie o WAS tylko o Tobie i o niej... W końcu dojdzie do tematu, w którym dowiesz się czy jest szczęśliwa czy nie (bo tego nie napisałeś) i wtedy może da się jakoś jej powiedzieć co czujesz. Tylko nie wyskocz od razu z takim tekstem bo się dziewczyna spłoszy i koniec....
Pozdrawiam
_________________ Ręce masz z tyłu, stoisz na krawędzi↵Ręce masz z tyłu, skrzydła anioła śmierci...
Zgadzam się z przedmówcą eR-em słowo kocham to za duże słowa na tą chwilę, widocznie jeszcze nie za bardzo wiesz co ono znaczy... Sorry ale dla mnie słowo "Kocham" nie istnieje na virualnej znajomości
zakochany * napisał/a:
może się spotkamy
To podpowiedzi nie będą Ci potrzebne bo będziesz wiedział co masz zrobić i co powiedzieć bo dopiero zobaczysz jaka ona osoba jest.
Wiesz nie chce ci burzyć wszystkiego co o niej myślisz, mogę też się mylić, ale przez internet każda osoba może przedstawiać siebie jak chce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum