Stan cywilny ;): Samotny
Wysłany: 2009-12-14, 21:13 Pytanko małe :-)
Jak się spytać albo napisać dziewczynie żeby wybadać sprawę co o mnie myśli i co czuję ale nie tak z mostu tylko jakoś subtelnie.........Macie jakieś pomysły?
Stan cywilny ;): Chyba mnie zaćmiło ;)
Wysłany: 2009-12-14, 23:26
A może po prostu się jej zapytaj co o Tobie myśli?
Szczerość nie gryzie a na szczerość chyba ją stać nie?
Mi znajomi mówią jaki jestem, kim dla nich jestem i co mógłbym zmienić.
Tylko jeśli się wstydzisz i koniecznie chcesz to inaczej rozegrać to może przedstaw TWOJĄ sytuację jako sytuację HIPOTETYCZNĄ czyli: "Słuchaj jest taka sprawa. Wyobraź sobie że znasz pewnego faceta, jest taki, taki i owaki ble ble ble i słuchaj co byś zrobiła gdyby (i tu podajesz kilka wersji) a le co Ty byś sądziła o takim facecie?"
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Wysłany: 2009-12-14, 23:43
Pewnie mnie tu wyśmiejesz kolego.Ale sprawa ma się,że gadam z nią drogą mailową,smsową i telesoniczną od jakiś 2-3 miesięcy a nie możemy się na razie spotkać w realu(taki tam mała przeszkoda na razie).Sam by się śmiał z tego kiedyś ale po prostu strasznie się w niej zabujałem\zauroczyłem i jakoś chce jej to powiedzieć.Może głupie ale co poradzę?
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 609 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-12-14, 23:45
hmm możesz też udawać że złapałeś doła i stwierdzić coś w stylu że jesteś beznadziejny, to pocieszając cie może powiedzieć co o tobie myśli
A czemu mialoby byc to smieszne ;P? Takie czasy i wielu ludzi poznaje sie przez internet ;]
Stan cywilny ;): Chyba mnie zaćmiło ;)
Wysłany: 2009-12-14, 23:45
Bez reala nic z tego nie będzie. Gadacie od 2-3miesięcy a nie widzieliście się.
Jak się z nią spotkasz to pogadasz a przez telefon, sms czy mail to jest d... nie robota
Chyba że ktoś inny się ze mną nie zgadza i doradzi Ci coś innego.
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Wysłany: 2009-12-14, 23:59
Z nikim nigdy tak super mi się nie rozmawiało po prostu.A trochę już mialem przygód większość to.......(przemilczmy temat).Jutro coś wymyśle i jej powiem\napiszę bo nie potrafię tego dusić w sobie.Co będzie to będzie......DZIĘKI ZA RADY
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 774 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2009-12-15, 17:03
Uważam, że zanim ją o to spytasz, lub zaczniesz się nad tym zastanawiać, powinieneś się z nią spotkać. Inaczej rozmawia się w realu. ;P
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum