Witam Opiszę po krótce mój problem i mam nadzieję, że mi pomożecie
Wszystko zaczęło się we wrześniu, poszłam do nowej szkoły. Któregoś dnia, wracając do domu zagadał do mnie pewien chłopak z liceum, pytał się o wrażenia itp., w końcu okazało sie, że mieszkamy od siebie zaledwie ulicę dalej. Często podglądał mnie na nk, dosiadał się w autobusie, odprowadzał do domu. Kilka razy dał mi do zrozumienia, że mu się podobam. Niedawno (jakies 3 tyg temu) napisał do mnie na nk, ze trzeba kiedys wybrac sie na jakias kawe bo tyle razy wracalismy razem a praktycznie sie nie znamy. Oczywiscie sie zgodzilam, wtedy on poprosil o gg, dałam mu i nastepnego dnia rano napisał. Chwile gadalismy po czym on zszedl z gadu. I od tej pory nic. Słowem sie nei odezwał o spotkaniu. W szkole zagadal tylko o sylwku i raz razem jechalismy do szkoly to tez cos tam gadalismy. Ale o spotkaniu nic :| Dodam jeszcze, ze wydaje mi sie ze jest jakby zazdrosny o to ze pisze na gg z jego kumplem ... tak wywnioskowałam z jego zachowania ;p doradźcie mi prosze co mam zrobić bo nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum