Za tydzień mam połowinki , ide z kolegą ze szkoły , który mnie zaprosił... znamy się ale nie gadaliśmy na żywo w szkole... chodzimy razem na francuski w sql... i gadaliśmy czasem na gg..;)
Zaprosił mnie po koleżeńsku bo nie miał z kim iść... wiem , że się mu podobam bo powiedział ostatnio mojej koleżance , że jestem bardzo ładna... ale jakoś tego nie okazuje tylko patrzy się ciągle na mnie w szkole... co zrobić.. żeby jeszcze przed połowinakmi nasze relacje się zmieniły... i co zrobić żeby te połowinki były naprawde udane... i żeby nasza znajomośc nie skończyła się .. tylko na tym... chce czegoś więcej? chce żeby oszalał na moim punkcie...
Stan cywilny ;): Skomplikowane.
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 338 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2009-11-07, 10:21
Powtarzasz się, koleżanko.
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Stan cywilny ;): Skomplikowane.
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 338 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2009-11-07, 17:20
No i to, że nie można dublować tematów.
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum