Problem polega na tym:
Zakochałem się w super dziewczynie.Jest w moim wieku (19 lat).Od razu jak ją zobaczyłem poczułem to coś.Na pierwszej imprezie razem było super.Cały czas siedzieliśmy razem i ona była wtulona we mnie i rozmawialiśmy.Powiedziała mi wtedy że rozeszła sie z chłopakiem.Wczesniej nie miałem pojecia ze z kims wogule jest.To oczywiscie był wałek.Nie pierwsza impreza i dziewczyna ktora mi to mowi.2 dni pozniej zabrałem ją do kina.W przeciogu 2 tygodni praktycznie co drugi dzien bylismy gdzies razem.Zauwazyłem ,przynajmniej tak mi sie wydaje ze cos do mnie czuje.Nie wiem, czy to miłość czy po prostu przyjazn.Po prostu chce jej to powiedziec ze sie w niej zakochalem ale nie daje mi spokoju ten fakt ze ona z kims jest.Nie wiem co zrobic.Powiedziec jej czy przemilczec to.Najgorsze jest to ze nie moge sie przełamać i jej to oznajmic.Jakies rady?
Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2009-11-11, 03:46
Skąd wiesz, że to był wałek. Może naprawdę się rozeszła z chłopakiem. Świat należy do odważnych. Masz szanse przeżyć piękne chwile... i chcesz to zaprzepaścić ?
Tak.. to naprawdę trudne
Wiesz? Rozumiem Cię gdyż jesteśmy w takiej samej sytuacji. A nie myślisz, że ona może woli Ciebie? Wiem.. nie ładnie odbijać dziewczynę, ale może ona czuje jednak coś do Ciebie, a nie do niego?
Wspominałem, że mam podobną sytuację, a raczej MIAŁEM. Wiesz? Też moja koleżanka miała chłopaka.. nigdy na nią nie zwracałem na nią uwagi aż do soboty 2 tygodnie temu. Zacząłem z nią pisać, spotykać się, pewnego dnia pocałowała mnie. Było idealnie. Zakochałem się w niej.. jestem nieśmiały, ale pomyślałem, że skoro mi na niej zależy muszę się przełamać. Zaprosiłem ją do parku. Przyszedłem z bukietem róż. I powiedziałem.. trudno było, jąkałem się, ale teraz jesteśmy razem!
Maksymilian napisał/a:
Świat należy do odważnych.
Otóż TO!
_________________ Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu zupełnie inne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum