Stan cywilny ;): wolny
Wysłany: 2009-11-14, 15:09 Koleżanka/Dziewczyna
A wiec możne zacznę od tego. Mam 16 lat i jestem nieśmiały a jeśli chodzi o ta jedna dziewczynę to nawet baaaardzo nieśmiały. Sytuacja wygląda tak chodziliśmy razem do jednej szkoły w podstawówce i do tej samej klasy gimnazjum i kiedy miałem 12 lat zapytałem nawet czy chce ze mną chodzić ale to była jeszcze taka dziecinada. Teraz chodzimy znowu do tej samej szkoły ale do różnych klas i jestem w niej naprawdę zakochany. Próbuje do niej zagadać czasem sie tam spotkamy na korytarzu czy coś czasem napisze do niej na gg itp ale i tak muszę się przełamywać bo jak już pisałem jestem nieśmiały. Ona traktuje mnie jak takiego znajomego przynajmniej tak mi się wydaje. Tak to mniej więcej wygląda i teraz czy mogę tak do niej porostu podejść i zaprosi na randkę czy muszę pierwsze rozwinąć znajomość i jak sprawdzić czy ona w ogóle jest mną choć trochę zainteresowana. Acha i jeszcze jedno ja jestem z tych takich spokojnych a on z tych przebojowych .
Może dowiedz się gdzie na imprezy chodzi i idź tam ze znajomymi i spróbuj się z nią pobawić, jak będzie wszystko okej to spróbuj spotkania 1 na 1, narazie w formie kolega koleżanka a później zobaczysz sam jak się to rozwinie
Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2009-11-17, 17:27
Paweł7, wmawiaj sobie więcej że jesteś nieśmiały. Wtedy wyjdziesz na tym najlepiej. Masz jaja? Jeśli tak to nie wmawiaj sobie tego, bo w dzisiejszych czasach nie ma miejsca dla nieśmiałości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum