Hej! Mam problem z zaproszeniem na sylwestra. Koledzy którzy mnie zaprosili (jakieś 2 tygodnie temu) nie dają żadnych znaków co i jak. Nie wiem nawet czy jest to aktualne. Widujemy sie praktycznie codziennie, to moi dobrzy kumple ale głupio mi sie doptywać...miałam nadzieje że sami mi powiedzą. Jednak tego nie robią a do sylwestra już mało czasu... Co robić? Wole żałować że coś zrobiłam niż żałować że nie zrobiłam nic...
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 774 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2009-12-29, 21:15
zgadzam się z propozycją koleżanki wyżej xD
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
jakbym nie była taka nieśmiała juz dawno bym to zrobiła...chciałam byc poprostu bardziej subtelna, znaczy żeby naprowadzić ich na ten temat ale żeby powiedzieli mi o tym sami:) jeśli nic się nie dowiem to gdy sie jutro spotkamy spytam wprost:)
Stan cywilny ;): mam dziewczyne
Wiek: 16 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 609 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-12-29, 21:30
A od kiedy to jest problem miłosny : P?
No nie wiem jakiej rady tutaj oczekujesz ale naprawde nikt za ciebie nie zapyta wiec musisz nieśmiałość przezwyciezyc albo nie iśc nie ma innej rady
Stan cywilny ;): Zajęty :)
Wiek: 16 Dołączył: 29 Gru 2009 Posty: 62 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-12-29, 21:36
Dokładnie. Po pierwsze to nie sprawa sercowa, a po drugie wstydzyć się zapytać o imprezę, na którą było się zapraszanym? Daj spokój. Jak będziecie rozmawiać, po prostu wtrąć się lekko "To jak robimy z tym sylwestrem?" I problem z głowy ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum