Stan cywilny ;): mam dziewczynę.
Wysłany: 2009-11-15, 16:03
O matko.
Muzyka, rysowanie, marudzenie, dokuczanie innym. Lubie truskawki. Brzoskwinie też. Jadłam kiedyś kiwi. Mam zwierzaka, nawet cztery. Różne lubią zabawki. Pijam czasem kawę. Częściej komedie, ale zależy od dnia. ' Samusng coś tam. Ładną tapetę. Lubię podróżować. Kocham spontan. XD Podoba mi się forum. Normalni ludzie z problemami, jak i ja.
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-11-15, 16:57
Jeszcze nie =p
Miałaś swój pierwszy raz? Jaki był? Wolisz długopisy z czarnym czy niebieskim wkładem? Jaką masz pościel? Ja mam w kolorowe kwadraty i żółte piramidki =p Twój typ to metal czy dres, pussy girl czy mądra girl? Nosisz boxerki czy wolisz inny rodzaj bielizny? Jaki? A co z pomarańczami i kluskami z makiem?
Na razie tyle =p
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Wysłany: 2009-11-15, 17:03
Miałam, ale tylko z dziewczyną. ;p Aaa, upojny.. Długopisy z niebieskim wkładem, of kors. Pościel mam w panterke. Kolorowe kwadraty i żółte piramidki kojarzą mi się z matematyką. :x Typ chłopaka - skate, typ dziewczyny - hmhm. taki przybliżony do skate'a. *__* Wole inny rodzaj bielizny. Zwykłe gacie? xD Pomarańcze też lubie. Kluski z makiem są za słodkie.
Wysłany: 2009-11-15, 17:04
Co to za mina?
Chcesz jeszcze? =p
Wysłany: 2009-11-15, 17:40
Jakiej muzyki słuchasz? A lubisz chodzić na spacery w czasie deszczu albo burzy? Jakie jest Twoje motto? Masz dość tych pytań? Co dziś jadłaś na śniadanie? Lepszy biały czy czarny? Jak to jest być niższym niż inni? xD Jakie jest Twoje największe marzenie? A najmniejsze?
Wysłany: 2009-11-15, 18:11
Przeważnie rock, metal, emo coś tam, zdarzy się i hip-hop, techno itd; wszystkiego po trochu. W czasie deszczy, owszem. W czasie burzy, to ja się chowam w szafie. "Dzięki mózgowi myślimy, że myślimy." ;p. Nie mam ich dość. xD Na śniadanie jadłam szarlotkę. Czarny lepszy. Nie mam pojęcia. xD Moim największym marzeniem jest posiadaniem przeze mnie zdolności magicznych. XDD Mniejsze, być na zawsze z Kasią.
Wysłany: 2009-11-15, 19:10
No to wystarczy
Oficjalnie po raz drugi witam w naszym gronie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum