Stan cywilny ;): wolny
Wysłany: 2008-05-07, 21:44 Program do grafiki i animacji
obecnie znalazłem super program do tworzenia animacji i filmików, zwie się Serif DrawPlus 6 program jest zajebisty, można się wiele nauczyć polecam go jeśli ktoś chce się pobawić w grafice, potwórzyć bannery/buttony, i różne takie tam pierdoły.
_________________ "Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym."
Jan Paweł II
Stan cywilny ;): już zajęty^^
Wysłany: 2008-05-08, 20:45
A do 3D to chyba polecam Blendera lub komercyjne programy
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-08, 21:30
drodzy panowie pewnie się bardziej znacie i coś mi poradzicie jaki znacie fajny program do obróbki zdjęć, do upiększania itd. tak wiecie żeby się pobawić fotkami, znacie jakiś dobry programik
drodzy panowie pewnie się bardziej znacie i coś mi poradzicie jaki znacie fajny program do obróbki zdjęc, do upiększania itd. tak wiecie żebysię pobawić fotkami, znacie jakiś dobry programik
takie bardziej rozbudowane i platne Photoshop, Corel z darmowych i prostych to Picasa Google ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum