Stan cywilny ;): szukam miłej dziewczyny.
Wiek: 24 Dołączył: 23 Wrz 2007 Posty: 107 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-09-24, 13:57
ja przeważnie słucham rapu, ale nie polskiej komerchy. Tylko czarne rytmy, czasem jakiś blues. ale najbardziej lubie przygnębiające kawałki, mam już ich kilka na swoim koncie. Jak będe miał chwilke to podziele się swoimi kawałkami. Inna sprawa że ich jakość nie jest najlepsza, nie umiem śpiewać i nie mam studia nagrań, ale coś czasem się naskrobie. Pisanie piosenek, muzy do nich etc, jest naprawde przyjemne, pozwala zapomnieć o smutkach i odreagować stresy, Jak mówią raperzy, moją bronią jest mikrofon.
Stan cywilny ;): mam dość kobiet
Wiek: 24 Dołączył: 30 Lis 2007 Posty: 60 Skąd: wiesz kim jestem?
Wysłany: 2008-05-15, 11:09
Basic Element ostro daje w ucho ostatnio. Jeśli ofkoz ktoś lubi taki rodzaj muzyki to polecam ich nowszy kawałek The Ride.
No Danny wyleciał ostatnio z tym Tokyo, fajna nuta, fajny wokal.
I ten Brother Oh Brother- cała prawda o kobietach
A ogólnie to: techno (i jego odszczepy) rap ale tylko czarny no i metal.
_________________ Boże.
Daj mi Pogodę Ducha abym zgadzał się z tym,
Czego nie mogę zmienić, odwagę, abym zmieniał to,
Co zmienić mogę i mądrość, abym umiał to odróżnić.
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-15, 16:13
a ja słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho, nie mam takich konkretnych upodobań
Stan cywilny ;): wolna ;)
Wiek: 19 Dołączyła: 23 Mar 2007 Posty: 83 Skąd: Bełchatów
Wysłany: 2008-05-15, 17:20
Ja też nie mam konkretnych upodobań, jedynie czego nie lubię to ostre brzmienia np. metal. A co do kawałków to podobają mi się ostatnio te co wypisał .error. czyli Danny i Mans Fajna też jest Jonas Brothers - s.o.s
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-15, 17:39
metal jak dla mnie zupełnie odpada i oczywiście klasycznej też nie lubię
Stan cywilny ;): ...
Wiek: 19 Dołączyła: 25 Mar 2007 Posty: 206 Skąd: z pokoju ;]
Wysłany: 2008-05-15, 17:40
Ja lubie pop i różne balladaki, a nawet disco jeśli chodzi o muzykę do tańca a jak Small wie mam manie na punkcie zespołu FEEL i też nie lubię metalu ani żadnych podobnych brzmień. A tak to lubie jeszcze słuchać Dannego, Rihanny, Leony Lewis no i wielu tam innych teraz na topie
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-15, 17:44
ja także Rihanne oprócz tego jeszcze Velvet, September itd.
Wysłany: 2008-05-15, 18:57
He He. Ja z metalu to w sumie Korn i Rammstein nu-metal to Linkin Park i Limp Bizkit.
A taka "bardziej" klubowa to właśnie Basic Element, East Clubbers, Tiesto, Westbam itd
Z Polskich to Feel ma 3 czy 4 fajne kawałki...
_________________ Boże.
Wysłany: 2008-05-15, 20:26
East Clubbers Śnieżynka
A dobre bo polskie
_________________ Boże.
no ja w sumie słucham tak wszystkiego po troszku a tak najbardziej to: him, the 69 eyes, wilki, seether, in flames. czasem też: ira, łzy, depeche mode, moonlight, myslowitz i wiele, wiele innych, np. dody
_________________ " pocałunek to kropka nad 'i' w słowie 'miłosc' "
Śnieżynka [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-09, 21:10
super ja też słucham Dody teraz już mniej ale piosenki jej są super
Stan cywilny ;): wolny!
Wysłany: 2008-10-12, 12:36
Boże święty...czego Wy słuchacie?!:) jonas brothers,feel,rihana,doda...przecież to wszystko czysta komercha! ja słucham skate punk'u(np;The Offsprings),rapu(Snoop Dog),reggea(Vavamuffin) i metalu(System of a Down):)
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-03-20, 09:51
Metal, Melodic Metal, Power Metal, Symphonic Metal, Rock, Hard Rock, Alternatywa, Klasyka, Blues, Jazz, Reggae i bardzo rzadko poezji śpiewanej posłucham.
Czyli ogółem wszystko prócz komercji i muzyki "robionej przy pomocy komputera i generowanej przez komputer". Dźwięk wydobywający się spod ludzkiej ręki a nie komputera jest 1000 razy bardziej piękny, idealny, niepowtarzalny i przyjemniejszy dla ucha.
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Głównie rap, a tak poza nim to, co wpadnie w ucho xD ...rock, blues, jazz, wiele odmian techno, metal i.... wszystko po kolei. Po prostu musi mi się spodobać... Nie przepadam za jedynie za popem. Nie pogardzę też disco polo, bo uważam, że przy tej muzyce też można się bawić (np nie wyobrażam sobie wesela bez disco polo ).
Wysłany: 2010-01-17, 18:26
hip-hop.
_________________ W milczeniu zbladły nam twarze.
Moje usta jego ust wciąż głodne, pocałunki moje słodkie i głębokie jak śmierć.
Oczy twe ciche są jeszcze, kiedy mnie bierzesz w ramiona...
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 833 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2010-01-17, 19:11
Wiesz, słucham głównie PIH, Pezet, O.S.T.R, i podoba mi się też parę piosenek Fokusa, Fenomena, Eldo i Peji.
A polecam piosenki:
Pih - Echo; Nigdy już nie wróci; Zawsze muszę coś spier*olić; Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz; Zbrodnie z namiętności; O czym marzą dziewczyny; Prawdziwy romans; Przyjaciele; Rany kłute; Śmierć nas nie rozłączy; Veni Vidi Vici; Wersy nocą; Winny zarzucanym czynom; Długi pocałunek na dobranoc; Nie płacz; Nie żałuj mnie;
Pezet - Spadam; Nieważne; Źrenice; Lubię; Ciemno; Nie tego chcę; Niegrzeczna; Takie jak Ty; W moim świecie; Widzę jej obraz; Źrenice;
O.S.T.R - Sam to nazwij (remix z filmu "Galerianki"); Z góry na dół; Dla zakochanych; Instynkt; Mówiłaś mi...;
Fokus - Przetrwasz;
Fenomen - Bezsenność;
Eldo - Twarze; Nie pytaj mnie o nią;
Peja - Zbyt dużo bóli; KC; Tak bardzo chcę; Daj mi żyć
Sobota - Toksyczna miłość (Jej wersja); Toksyczna miłość (jego wersja); Tańcz głupia;
Słucham też WdoWy - Zbyt dobra (1 i 2 część); Gdyby Twoja kobieta; Bendova; Pozytywka; Dla; Wierna s*ka;
Lilu - Pod paznokciem; Kocham kocham kocham; Oooo; Kobiety;
Uwielbiam też reggae - Junior stress, Marika.
To się napisałam .
Stan cywilny ;): Sam czekam ;)
Wysłany: 2010-01-18, 00:55
Słuchanie. Hmm
Wiele. Najczęściej muzyka lat 90 - bo mi wspomnienia wracają miłe no i dla ukojenia trance. Choc wiele osób nazywa tą muzykę tzw. dla cpunów.
Zdarza się również słuchac. HH i Soundtracki filmowe czy też muzykę ze wchodu. Indie i te sprawy. Więc jak widac u mnie jak i części z was zależy to od nastroju.
Stan cywilny ;): ---
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 378 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2010-01-18, 18:40
Maksymilian napisał/a:
Najczęściej muzyka lat 90
Kocham muzykę lat 80 i 90
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
+Mrow Dałaś radę więc się biorę do słuchania.
Ja natomiast lubię posłuchać:Sacrum,Aventura...obsesion,Agnieszka Osiecka....Na zakręcie,All inclusive...Peja,Nie liczę godzin i lat,ArmaLaVida,Ashley...Dwa serca,Autobiografia...Perfect,Bajm...Siedzę i myślę,Because Of You...Kelly Clarkson,Because You Loved Me...Celine Dion,Brian Adams...Heaven,Farba...Chcę tu zostać,Czerwone Gitary...Czekasz na tę jedną chwilę,Paktofonika...Dla pewnego swego,Hemp Gru...Droga,Elton John...Sacrifice,Give it to Me...Michael Jackson...
Jeszcze trochę tego jest,ale na razie wystarczy.
_________________ "Kiedy krzyczysz, wszyscy cię słyszą. Kiedy szepczesz, tylko ci najbliżsi cię słyszą. Kiedy milczysz, słyszy cię twój najlepszy przyjaciel."
Stan cywilny ;): mam chłopaka
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2009 Posty: 833 Skąd: tajemnica. :)
Wysłany: 2010-01-31, 23:44
Katarzyna, a słyszałaś może nową piosenkę Leony Lewis? Boska ;D
Leona Lewis - I see You.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum