miałam okazję być kilka razy na żużlu w Bydgoszczy, Toruniu i Poznaniu, ale nadal nie wiem o co w tym sporcie chodzi.
uwielbiam F1 to naprawdę pasjonujący sport;)
Stan cywilny ;): Wolny ;)
Wysłany: 2009-05-31, 22:17
Masaaaakra człowieeeeeku xD
Przecież to ze strachu można się zesr... znaczy przestraszyć
Ja co najwyżej jogging i jazda rowerkiem na dłuższe dystanse ale żeby zaraz od razu samobójcą być i skakać na czymś takim? xD
_________________ - To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał Mistrz
- Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?
To czysty spirytus! - "Mistrz i Małgorzata" M.Bułhakow
Wysłany: 2009-06-01, 09:37
Bo to Twoja domena Kochana
Stan cywilny ;): ---
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Lip 2007 Posty: 378 Skąd: Z nad morza
Wysłany: 2009-06-01, 13:12
Zaczyna się..
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Stan cywilny ;): zakochana.
Wiek: 17 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1014 Skąd: kraina deszczu.
Wysłany: 2009-06-01, 20:08
Prince, jeśli coś Ci nie pasuje w mojej osobie to powiedz mi to bezpośrednio przez prywatną wiadomość, a nie na forum.
nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj. to było tylko zwykłe pytanie, które nic nie sugerowało. poza tym ja nie wstydzę się że mimo takiego wieku mam to za sobą. jestem z chłopakiem ponad 2 lata więc to chyba świadczy o mojej dojrzałości. Jestem stała w uczuciach i wiem co robię i niczego nie żałuję.
może i uważasz mnie za pustą lalę, Twoja sprawa nikt nie każe Ci mnie lubić. naprawdę nie jest mi to do szczęścia potrzebne. przeżyję. ale Ty masz 25 lat a czepiasz się o wszystko jak małe dziecko. Zatrzymałeś się w rozwoju na wieku 13 lat. jesteś wścibski, niemiły. nie każdy jest taki "idealny" (bo Ty się za takiego uważąsz..) jak Ty. szczerze Ci powiem, że denerwujesz mnie jak nikt inny. jakoś nikomu poza Tobą nie przeszkadzają moje wypowiedzi. odczep się ode mnie. jeśli nie pasują Ci moje przekonania, to po prostu nie czytaj tego co piszę i nie komentuj.
_________________ When i get older, i will be stronger.
Wysłany: 2009-06-01, 20:26
Prince błagam.. Ja Ci nie wypominam, że jako 26letni koleś nie masz panny i cycka na oczy nie widziałeś, jesteś duże dziecko i czepiasz się przysłowiowych "pierdół" więc i Ty nie wypominaj komuś czegoś. To chamskie tak robić a tym bardziej porównywać kogoś do psa.. Ja bym Ci walnął takiego bana że drugi raz czegoś takiego byś nie zrobił. Czytałeś regulamin? Wątpię..
Następnym razem takie myśli zachowaj dla siebie..
A wracając do tematu - dobrym sportem są też szachy albo karty xD
Stan cywilny ;): zakochana.
Wiek: 17 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1014 Skąd: kraina deszczu.
Wysłany: 2009-06-01, 21:06
a czy ja jestem od nich zależna?
moje życie, moja sprawa. ale narzuciłam im to delikatnie i na 100%domyślają się.
z resztą po co ja Ci sie tłumacze.. zejdź z mojej osoby i będzie spokój. mi sie nie chce kłocić z 25 czy 26 letnim dzieckiem..
_________________ When i get older, i will be stronger.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum