Stan cywilny ;): eee....byc moze;) kogos;pmam (raczej nie)
Wysłany: 2007-03-29, 20:10 Propozycja co do kacika "na wesolo"
ja proponuje by w kaciku "na wesolo" umiescic jeden temat do kturego by sie wzucalo wszystko poczynajac od filmikow konczac na smiesznych zdjeciach bo jesli kazdy bedze twozyc nowy temat i wzucac to co znalazl na necie to ze tak powiem zrobi sie smietnik...
_________________ Let me take back my life,I’d rather be, all alone!!The worst part of you... IS ME!
Wysłany: 2007-03-29, 20:19
niewiem czy o to samo nam sie rozchodzi bo jesli chodzi o utworzenie nowego takiego kacika jak na wesolo tylko o nazwie smieszne filmy zdjecia itp to sie za bardzo nie oplaca bo to na to samo wyjdze utworzenie tematu jest bardzej estetyczne gdyz nie zasmieca jedynie zwiekszy ilosc postow w danym temacie np o nazwie "humor"
_________________ Let me take back my life,I’d rather be, all alone!!The worst part of you... IS ME!
Właśnie chodzi mi o tematy. W dziale tym dziale zrobi sie takie tematy i tam sie bedzie to wrzucać. Jeśli by sie zrobiło jeden temat to też według mnie sie zrobi coś w rodzaju śmietnika bo będzie wszystko nawalone do jednego tematu a tak będzie wiadomo gdzie co jest
_________________ Wiara potrafi czynić cuda. Trzeba tylko mocno wierzyć.
Wysłany: 2007-03-29, 20:35
no nie jestem tak do konca tego przekonany gdysz temat np w "na wesolo" o nazwie filmy zdjecia itp. bylby dobry kazdy by wiedzal ze tu sie miesci dana zecz znam kilka osub co tak wlasnie tworza tematy na forach i kazdy wie co i gdze jest bylo by nawalone tak ale kazdy by wiedzal ze w tym temacie znajduja sie smieszne filmiki zdjecia itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum