Więc , jakieś 5 miesięcy temu poznałem dziewczyne w moim wieku (16 lat ) nowa na osiedlu . Zagadałem do niej i jakoś tak wyszło że się prawie codzień spotykaliśmy i gadaliśmy ... a sms-y to non stop . Dodam że ona miała chłopaka , trwało to z 2 miesiące , potem miała doła przez swojego chłopaka bo ten ją olewał i wogóle , pocieszałem ją i mi za to bardzo dziękowała . na osiedlu byłem jej ulubieńcem . Jak wiadomo zakochałem się w niej i trzymałem to z 2 tygodnie , aż jednego dnia jej to powiedziałem ...
Odpisała mi tak "ehh niewiem co ci napisac . Dobrze wiesz że kocham tego jeb***nego Rafała ale to nie znaczy że cię nie lubię , wręcz cię bardzo lubię i nie chce miec z tobą utarczek i wogóle . *** " . po tym esie miałem dośc ... myślałem że mam szanse a tu nic z tego ... w późniejszym czasie napisała mi że miałem szanse i wszystko wróciło do normy ... znowu jej to powiedziałem ale nawet mi nie odpisała ... . Teraz wobec mnie jakaś dziwna i wogóle ... omija ze mną pisania na GG i wogóle . niewiem co robic...
Tak brzydko powiedziała na swojego byłego, nie ładnie. Zależy Tobie, więc czekaj może Cię doceni Bądz dobrej myśli
_________________ "Kiedy krzyczysz, wszyscy cię słyszą. Kiedy szepczesz, tylko ci najbliżsi cię słyszą. Kiedy milczysz, słyszy cię twój najlepszy przyjaciel."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum